TERMENI ȘI CONDIŢII

1. DISPOZIȚII GENERALE

 

Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul www.Telesin.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.
Acest site este întreținut și administrat de către compania WBZ MEDIA GROUP SRL, denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.Telesin.ro, va fi denumită Client.

 

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

 

WBZ MEDIA GROUP SRL definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în forma de text, date, imagini (poze). Societatea noastra își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului www.Telesin.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.Telesin.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: office@telesin.ro.

 

3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

 

Fotografiile, descrierea, caracteristicile și accesoriile produselor prezentate pe www.Telesin.ro sunt doar cu titlu informativ, de aceea produsele livrate pot diferi în orice fel, fără o notificare prealabilă. WBZ MEDIA GROUP SRL face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuși, în cazul în care conținutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.


WBZ MEDIA GROUP SRL nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate. Societatea noastra descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor de bună cuviință. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la WBZ MEDIA GROUP SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor și autorităților care prin competența lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere și monitorizare. În cazul în care produsele sunt achiziționate de persoane fără competențe de monitorizare și supraveghere, acestora le revine obligația de a anunța persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice încercare de încalcare a legilor Romaniei adusă la cunostință firmei WBZ MEDIA GROUP SRL va fi raportată de urgență organelor competente.

 

 4. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, WBZ MEDIA GROUP SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newsletter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.

Informațiile colectate de către WBZ MEDIA GROUP SRL având ca scop onorarea comenzilor, pot fi furnizate parțial companiilor de curierat pentru expedierea și livrarea coletelor.

Informațiile colectate de către WBZ MEDIA GROUP SRL având ca scop reclamă-marketing-publicitate (newsletter) nu vor fi furnizate/vândute sau închiriate unor terțe părti.

WBZ MEDIA GROUP SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către WBZ MEDIA GROUP SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei noastre, str. Frunte Lata nr. 4, Bucuresti sau prin e-mail la office@telesin.ro.

WBZ MEDIA GROUP SRL si www.Telesin.ro  nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.Telesin.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a site-ului. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

WBZ MEDIA GROUP SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

 

 5. GARANȚIE SI COMFORMITATE

 

Garanția legala/ comerciala conf L449/2003 modif. OG 9/2016 a produselor achiziționate este de 12, 24, 36 sau chiar 120 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de certificat de garanție. In cazul in care nu ati primit certificatul de garantie in colet, va rugam sa il solicitati in termen de 48 de ore. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre. Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu certificat de garanție, certificat de calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică. WBZ MEDIA GROUP SRL garanteaza autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul www.Telesin.ro si nu incurajeaza comercializarea produselor contrafacute.

 

6. PREȚURI, TAXE, PLATI

 

Prețul final plătit de către client este format din prețul produsului afișat pe site + cheltuielile de livrare și de transport, daca este cazul.    Pretul afisat include si cota de TVA 19%.

Plata se poate face cu cardul in momentul finalizarii comenzii, ramburs (la ridicarea coletului) de la curier, în avans prin ordin de plată în baza unei facturi proforme, sau in Showroom (cash sau card) pentru comenzile plasate in prealabil pe platforma

Toate promoțiile și ofertele speciale prezentate pe site sunt valabile exclusiv în limita stocului disponibil.

 

7. SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

 

Având o experiență de peste 6 ani de zile, magazinul www.Telesin.ro oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin telefon sau prin email de către consultanții noștri de vânzări sau după caz, de către departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit de societatea noastră constă în ajutarea și sprijinirea clienților să identifice d.p.d.v tehnic produsele solicitate, să verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, să găsească soluții tehnice în funcție de cerințele și nevoile clienților, să configureze sisteme complexe de securitate în vederea achiziției.

Pentru că este aproape imposibil prin telefon sau prin email, NU SE OFERĂ SUPORT TEHNIC pentru instalarea, configurarea și programarea sistemelor de securitate (antiefractie, supraveghere video, antiincendiu, control acces, interfonie și videointerfonie, etc.). Pentru astfel de servicii vă recomandăm să apelați la firme specializate și avizate de către Poliția Română să desfășoare activități de instalare sisteme de securitate.

 

 8. LIVRAREA PRODUSELOR

 

Produsele achiziționate de pe site-ul Telesin.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid.
Termenul de livrare este de 48 ore, dacă nu se specifică altfel, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În cazul în care produsele comandate vă vor fi livrate în mai multe transe, dvs. veți achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul produselor care nu se află pe stoc sau în cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate crește până la 3 săptămâni. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.
Cheltuielile de livrare și transport sunt suportate de către Client pana in limita a 500 de ron. Peste aceasta limita orice taxa de transport este asigurata de compania noastra.

 

9. RETURNAREA PRODUSELOR/ RENUNTAREA LA CUMPARARE

 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. 

Conform OG nr. O.U.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, care aproba ordonanţa, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

 

9.1 CONDITII GENERALE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR COMERCIALIZATE DE CATRE WBZ MEDIA GROUP SRL PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI ONLINE TELESIN.RO DAR SI PRIN INTERMEDIUL PLATFORMELOR  PARTENERE

 

Daca ati decis sa returnati un produs, este necesar sa ne comunicati in prealabil decizia dumneavoastra prin e-mail la adresa comenzi@telesin.ro, sau prin intermediul functiei de Retur din contul de client.

Este necesar ca produsul sa ajunga la sediul nostru in maxim 14 zile calendaristice de la data la care l-ati primit.

Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost primit si trebuie insotit de factura fiscala emisa, precum si de toate documentele, etichetele si certificatele care l-au insotit.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

- in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;

- starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor.

Restituirea banilor aferenți comenzilor returnate prin firma de curierat se va face prin transfer bancar. In acest caz, in momentul efectuarii cererii de retur, va rugam sa ne cumunicati contul IBAN alcatuit din 24 de caractere si exprimat in Ron. Produsele returnate prin curier NU se vor trimite cu plata transportului in sistem  RAMBURS, caz in care ne rezervam dreptul de a refuza ridicarea coletului.

In cazul in care produsul este reprezentat de un dispozitiv cu o parte software, aceasta nu trebuie sa contina date cu caracter personal, conturi sau parole de securitate active.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi comercializat ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. 

Costurile privind returnarea produselor prin societatile de curierat partenere se calculeaza in functie de greutatea si dimensiunile coletului, precum si in functie de localitatea de expeditie. Pentru detalii suplimentare accesati www.fancourier.ro / www.bookurier.ro / www.sameday.ro 

Persoanele juridice nu au drept de retur indiferent de modalitatea de achizitie (comanda online, livrare sau ridicare din showroom). 

Pentru produsele achizitionate de pe platforma online care prezinta defecte in momentul livrarii (receptiei), sau in cazul coletelor din care lipsesc produse sau alte elemente care insotesc reperul, clientul trebuie sa notifice in scris  Telesin.ro ( WBZ MEDIA GROUP SRL) in termen de 48 de ore de la livrarea coletului. Orice sesizare ulterioara, va fi procesata conform prevederilor garantiei. Pentru coletele care prezinta deteriorari vizibile ale ambalajului la livrarea prin curier, va recomandam sa refuzati primirea lor. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului..

 

9.2 PRODUSE CARE NU POT FACE OBIECTUL UNUI RETUR

 

Produsele care au fost achiziționate pe comanda speciala sau care la momentul respectiv nu faceau parte din oferta companiei.

Produsele care au fost achiziționate pe comanda speciala cu avans încasat.

In cazul produselor pe baza de comanda, cu avans incasat, avansul nu se returneaza in cazul in care clientul renunta la comanda.

Produsele din categoria consumabile: baterii, acumulatori, carduri memorie.

Produsele de tip software, licente desigilate sau activate, sisteme de operare, aplicatii.

Folii de protectie pentru ecrane, care au fost desigilate si utilizate.

Produsele care au suferit modificari software ireversibile, de pe care au fost dezinstalate sistemele de operare sau alte programe software existente la achizitionare.

Produsele electronice care sunt activate sau prezintă modificări fizice, şocuri, ciobiri, lovituri, zgârieturi, urme de folosire excesivă şi/sau intervenţii neautorizate etc.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la numarul de telefon 0741.249.181 timpul orelor de program (Luni – Vineri , 09:00 – 17:00) sau ne puteti scrie la adresa de e-mail la adresa comenzi@telesin.ro. 

 

10. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

 

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.Telesin.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

 

11. LITIGII

 

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru conciliere interna gratuita, sunati la numarul 0741 249 181, oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 9:00 si 17:00. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Bucuresti. 


Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.

  

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Telesin.ro.